fbpx 2224

Reseller worden?

Ben je dierenarts, diertherapeut of retailer en wil je onze producten opnemen in het assortiment? Met producten van Effektri ben je verzekerd van natuurlijke producten van de hoogste kwaliteit.We zijn trots op onze producten en blijven bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten.  Effektri blijft investeren in onderzoek en productontwikkeling. De supplementen van Effektri vallen onder zelfzorg. Alle producten kunnen in niet-acute situaties gebruikt worden en dragen bij aan het gezond houden van je dier.

100% natuurlijk
De producten van Effektri bevatten geen conserveringsmiddelen en geen grondstoffen die genetisch gemanipuleerd zijn.

Gezuiverde visolie van wilde vis
Voor onze producten gebruiken we géén gekweekte vis. De reden hiervoor is dat de kwaliteit van gekweekte vis vaak zwakker is dan wilde vis en soms hoge concentraties PCB’s en dioxinen bevatten. Onze olie wordt gezuiverd volgens de strikte kwaliteitsnormen van de EU en bevat geen verontreiniging of zware metalen, de kwaliteit is zo goed dat onze olie ook geschikt is voor menselijke consumptie.

Interesse om de Effektri producten te verkopen? Vul dan het onderstaande formulier in (inclusief KVK en btw-nummer) en wij nemen contact op! 

Fieldset

 

Verificatie

Als winkel of kliniek word je als officieel verkooppunt vermeld op de website van Effektri, inclusief link naar webpagina of webwinkel.

WhatsApp chat