fbpx

Over ons

Waar staat Effektri voor?

Wetenschap vormt het fundament van ons bedrijf en onze supplementen. De werking van alle door ons ontwikkelde en geproduceerde supplementen is dan ook wetenschappelijk bewezen . Onze ambitie is niet om ‘groot’ te worden. Onze ambitie is om vernieuwend te zijn en producten te bieden die de gezondheid van mens én dier op korte en op lange termijn goed doen. Alle producten die we aanbieden en de innovatieve nieuwe producten waarmee we ons assortiment zullen uitbreiden, voldoen aan deze eisen.

Janneke Hofstra

Onze visie is simpel en duidelijk: een overzichtelijk assortiment op de markt brengen, waarbij de werkzaamheid voorop staat en de prijs niet in de weg mag staan tot langdurig gebruik. Al onze producten zijn van farmaceutische kwaliteit, GMP+ geproduceerd en NONGMO verpakt. De Effektri producten zijn verkrijgbaar via onze webshop, aangesloten specialisten, winkels en/of dierenartsen.

Wie zijn we?

In 2012 werd het Bioactri B.V (het moederbedrijf van Effektri) opgericht door wetenschappers afkomstig uit IJsland, Nederland, Italië en Noorwegen. De oprichters kennen elkaar al jaren door hun samenwerking in internationale wetenschappelijke projecten rond de gezondheid en veiligheid van voeding voor mens en dier. De gemeenschappelijke passie voor innovatie, voedselveiligheid en gezondheid is de reden geweest voor het opzetten van Bioactri B.V.

2013 is Janneke Hofstra, de dochter van een van de oprichters, toegetreden tot het bedrijf en heeft zij Effektri verder uitgebouwd en de product-range verbreed met andere veterinaire voedersupplementen. Met Effektri bouwen we voort op de resultaten van wetenschappelijk onderzoek aan verschillende universiteiten over de gecombineerde werking van omega 3 uit visolie en antioxidanten (polyfenolen) uit olijven voor de gezondheid van lichaam en geest.

De producten van Effektri hebben een vergelijkbare samenstelling met die van onze humane supplementen (www.balanstri.com), aangepast op de behoefte van paard & hond. Effektri wordt geproduceerd in de fabriek waar ook onze voedingssupplementen voor de mens wordt geproduceerd zodat de productie en het verpakken van Effektri Omega-3 geheel HACCP en GMP+ is.