• nl
  • en
  • de
  • es
0 items - 0,00

Over ons

Harmen HofstraIn 2012 werd het moederbedrijf van Effektri opgericht door wetenschappers, afkomstig uit IJsland, Nederland en Noorwegen, die elkaar al jaren kenden door hun samenwerking in internationale wetenschappelijke projecten rond de gezondheid en veiligheid van voeding voor mens en dier.

Alle oprichters waren of zijn nog steeds werkzaam in onderzoeksinstituten of in de voedingsindustrie en zijn altijd bezig met innovatie, veiligheid en gezondheid van voeding.

 ‘Snelle service! Voor 15.00 besteld, de volgende werkdag in huis!’

 Janneke HofstraMet Effektri bouwen we voort op de resultaten van wetenschappelijk onderzoek aan verschillende universiteiten over de gecombineerde werking van omega 3 uit visolie en antioxidanten (polyfenolen) uit olijven voor de gezondheid van lichaam en geest. Onze producten worden op de markt gebracht onder het merk Effektri.

Onderzoek naar de gecombineerde werking van omega-3 en polyfenolen uit olijven voor de gezondheid van hart en bloedvaten bij de mens, werd verricht aan de universiteit van Tromsö in Noord Noorwegen. De universiteit van Milaan, Italië, verricht onderzoek naar de invloed op de ontwikkeling en de gezondheid van de hersenen en het zenuwstelsel.

 
‘De producten van Effektri worden geproduceerd volgens de strikte kwaliteitsnormen van de EU en zijn foodgrade kwaliteit. Effektri is onderdeel van 1Life, een internationaal bedrijf wat gespecialiseerd is in Omega-3 supplementen voor menselijk gebruik’

Goed voor mens én dier
Esmee BlomIn 2013 is Janneke Hofstra, de dochter van een van de oprichters, toegetreden tot het bedrijf. Samen met Esmee Blom heeft zij Effektri verder uitgebouwd en de product-range verbreed met andere veterinaire voedersupplementen, met name voor paarden.

De producten van Effektri hebben een vergelijkbare samenstelling met die van de humane supplementen die zichzelf al bewezen hadden, aangepast op de behoefte van paard & hond. Ook maken we gebruik van fabrieken die ook de humane voedingssupplementen produceren, zodat de productie en het verpakken van Effektri geheel volgens GMP+ gebeurt!

‘Aanbevolen door dierenartsen’

Onze ambitie
Wij zijn nieuw en we zijn ambitieus. Onze ambitie is niet om ‘groot’ te worden. Onze ambitie is om vernieuwend te zijn en producten aan te bieden die de gezondheid van mens én dier op korte en op lange termijn goed doen. De producten die we nu hebben en de innovatieve nieuwe producten waarmee we ons assortiment zullen uitbreiden, voldoen aan deze eisen.