Heeft u een goede ervaring met een of meerdere van de Effektri producten voor uw paard of hond? Deel uw ervaringen hieronder en ontvang 15% korting op uw volgende bestelling!Ervaringen Effektri omega-3 paard of hond

Hoe kunt u uw ervaring plaatsen?
Plaats hieronder uw ervaring met een van onze producten en vul uw e-mailadres in. Zodra uw review geplaatst is ontvangt u van ons via de mail een unieke kortingscode die recht geeft op 15% korting op uw volgende bestelling. U kunt ook uw review mailen naar info@effektri.com, wij plaatsen uw ervaring dan en mailen u uw unieke kortingscode!

Comments
 1. Effektri omega 3: Onze hond gebruikt dat al een hele tijd heeft nu veel minder schilfers op zijn huid en heeft nu een mooie glanzende vacht.
  En hij vind de olie smakelijk!

 2. Op advies van de gedragsspecialist van onze Hovawart zijn wij ruime tijd geleden gestart met het toedienen van Effektri voor de hond. Haar vacht is enorm mooi geworden en onze hond reageert erg goed op de olie. Ze heeft geen schilfertjes meer op de huid, ook niet na het borstelen, daarnaast is de Effektri goed toe de dienen omdat het door het eten gaat ze proeft het niet en ze eet alles netjes op. Ook de gewrichten en spieren blijven soepel en is Mikki een levendige mooie en vriendelijke hond. We blijven de Effektri gebruiken en zijn erg tevreden over het product

 3. Mariël Boerrigter

  Ik gebruik effektri al enkele jaren naar volle tevredenheid voor mijn paarden en ze doen het er super op! Elke dag 25 ml en na zware training of concours wat extra. Ik heb het idee dat ze hierdoor echt goed in hun vel en in hun vacht zitten. Mijn paarden zijn ook ondanks witte benen zo ongeveer de enige die nooit geen mok hebben. Voor dat ik dit voerde was het soms moeilijk te voorkomen, maar sindsdien niet meer gehad. Echt een top product wat ik iedereen aanraadt!

 4. Alexandra Slotboom

  Door een tip van mijn zoon die een Beagle heeft met goede ervaringen met Effektri vwb verminderde haaruitval en nu een glanzende vacht heeft, via jullie site de info gelezen én besteld.
  Onze adoptiehond uit Lesbos/Griekenland kon wel wat extra ondersteuning gebruiken, met uiteindelijk hetzelfde positieve resultaat…glanzende vacht, jeuk bijna geheel weg, haaruitval was niet heel erg maar nu bijna niks meer!
  Voor zover van toepassing, ik kan Effektri simpelweg aanbevelen.

 5. Christel Verduijn

  Eind oktober de eerste fles omega 3 voor de hond besteld en ik ben er zeer tevreden over. De vacht is heel mooier geworden, en ook de jeuk is minder geworden. Vandaag weer 2 nieuwe flessen binnen gekregen. Een goede aanvulling op zijn voer ( farmfood, zalm en paardenvlees) ivm allergie.

 6. Suzanne Doornhof

  Ik gebruik effektri al heel lang. Sinds kort bestel ik het zelf.
  Mijn hond heeft geen problemen maar het is zowieso goed voor hem en zijn vacht. Daarbij vindt hij het ook lekker.
  Ik ben zeer te spreken over jullie product. Ik sport veel met de hond.

 7. Onze Engelse Cocker Spaniël Sjuulke neemt op advies van de dierenarts, Effektri om zijn hersens goed te voeden en voor zijn vacht.
  Het effect is duidelijk, Hij blinkt mooi en is rustiger. Bovendien vindt Sjuulke de smaak lekker.

 8. Net begonnen met Effektri ,de vacht van onze herder die problemen had is verbeterd dus maar weer bestellen .

 9. effektri gebruikt voor de hond helpt goed

 10. Ik gebruik al enige tijd Effektri voor mij Golden Retriever van 8 jaar. Zij heeft arthrose/spondylose. Met twee keer daags Effekrti is mijn hond enorm opgeknapt en loopt en rent weer stukken beter en zonder pijnstillers. De vacht glanst mooi en het is blijkbaar erg smakelijk want ze likt de hele bak uit. Superspul!!

 11. Ik heb effektri omega besteld voor onze jonge paard ik ben erg benieuwd naar het effect hiervan

 12. Wij gebruiken Effektri voor onze 2 Rottweilers op aanraden van de fokker Van Brixenburg en zijn hier zeer tevreden over. Ze hebben beiden een gezonde, blinkende vacht. Wij zijn overtuigd van Effektri en zullen het zeker blijven geven.

 13. Hond had problemen met de rug.Op aanraden van de osteopaat ben ik Omega 3 gaan gebruiken en de hond loopt nu weer soepel

 14. Onze hond heeft een hotspot gehad.
  Na behandeling door dierenarts heb ik van een vriendin de tip gekregen om Effektri te gaan gebruiken ter ondersteuning.
  Ik moet zeggen, sinds ik de olie gebruik geen problemen meer.
  Z’n vacht ziet er glanzend uit en geen jeuk klachten meer.
  Top!

 15. A.A. Broekhuizen

  Onze hond kreeg enige moeilijkheden in de africhting bij het springen. Op advies van onze osteopaat zijn wij, naast de behandeling, effektri omega 3 als voedingssupplement gaan geven. Reeds na een maand waren duidelijk sterke verbeteringen zichtbaar.

 16. Al 2 jaar gebruik ik nu effektri voor mijn Mechelse herder. Het is een werk hond en helaas is bij haar spondylose in de rug geconstateerd. Gelukkig had ze nog geen lichamelijke klachten maar op ervaring van vrienden ben ik dit alvast gaan geven.
  Ik merk dat haar vacht meer glanst en tot nu toe loopt ze nog steeds heel soepel. Ze vind het ook nog eens heerlijk! Controle röntgen foto’s gemaakt en de spondylose is niet erger geworden. Of het door de effektri komt kan ik niet zeker zeggen maar ik geloof erin dat het zeker er wel mee te maken heeft dat ze nu nog steeds soepel loopt, rent en werkt op haar 7 jarige leeftijd. Ik heb het ook aangeraden bij vrienden en die gaan het nu ook gebruiken.

 17. Onlangs zijn wij begonnen met onze labradors Omega 3 te geven. Ze zijn nu 10 jaar oud en deze jaren beginnen te tellen. Ook heeft één van de twee er eigenlijk al jaren last van dat hij zijn haren slecht verliest, wij noemen hem gekscherend wel eens “de kameel”.
  Nu we effektri toevoegen aan de brokken is zijn vacht aanzienlijk verbeterd. Ook menen wij dat zijn bewegingsapparaat goed ondersteund wordt met effektri.
  Voor ons is dit een goed en voordeliger alternatief voor de peperdure brokken die de dierenarts adviseert vanwege de aanwezigheid van extra omega 3.

 18. De hond van mijn dochter heeft baat bij omega 3 olie zijn huid glimt als een spiegel hij heeft geen schiffels meer op zijn huid.

 19. Wi j zijn zeer tevreden over Effektri voor onze dieren. Deze bestel ik voor onze dochter omdat ze ziet hoe onze dieren er goed op doen. Ze hebben ruim tijd nodig om elke druppel weg te werken. Zo lekker vinden ze het. En wij kijken tevreden toe.
  mvg

 20. Op aanraden van de fokker gebruiken we Effektri nu 4 maanden voor onze pup. Haar gewrichten zijn soepel en haar vacht en huid in goede conditie. We zijn tevreden over dit product!

 21. Enkele maanden voeren wij Effektri aan beide paarden. Effektri is gemakkelijk te doseren en de paarden nemen het goed op. Sinds wij Effektri gebruiken valt het op dat de paarden veel beter en gladder in het haar zitten, beide paarden hebben nu een super glanzende vacht en zijn in goede conditie. De paarden hebben meer looplust en werken graag.
  Wij hebben ook de indruk dat ze sneller herstellen na de training.
  Snelle levering, vandaag besteld en morgen in huis voor een redelijke prijs.

 22. Super snelle levering…gisteren besteld vandaag in huis.
  Onze hond is 13 jaar en kreeg een doffe vacht en had last van zijn huid.
  Door hem omega 3 te geven ziet zijn vacht er glanzend uit en geen huidproblemen meer. Top spul!

 23. Ik gebruik Effektri dog voor mijn hondje een markiesje van 15 1/2 jaar en een jonge rottweiler van 8 maanden. Het markiesje had eerst een doffe droge vacht. Ik geef Omega 3 samen met de brokken. De honden hebben allebei een super mooie zwarte glanzende vacht.

 24. In de vakantie was onze hond voor een aantal weken terug naar de fokster geweest, deze gaf onze hond elke dag 5 ml effektri. Ze glom helemaal, thuis gekomen hebben wij een aantal flessen besteld en ik moet zeggen ze blijft een mooie vacht glimmende vacht houden.

 25. Goed supplement. Handige fles (door knijpen komt olie in het kleine reservoir).

 26. Of het doet waar ik het voor gekocht heb kan ik nog niet beoordelen. Zolang de Effektri omega 3 niet te koud wordt, wordt het in ieder geval goed gegeten.

 27. In de vakantie was onze hond voor een aantal weken terug naar de fokster geweest, deze gaf onze hond elke dag 5 ml effektri. Ze glom helemaal, thuis gekomen hebben wij een aantal flessen besteld en ik moet zeggen ze blijft een mooie vacht glimmende vacht houden.

 28. Wij geven sinds november 2016 Effektri aan onze merrie die in de zomer last heeft van zomereczeem en nogal stijf is in haar spieren. De eerste 10 dagen 60 ml gegeven, daarna 30 ml. De schilfertjes, restanten van het zomereczeem verdwenen als sneeuw voor de zon. Ze is ook terug soepel in haar spieren en ze werkt (springt) ook weer veel liever dan voordien. Effektri helpt echt wel.

 29. wij gebruiken nu Effektri Dog in combinatie met brokken en je ziet gewoon de glans weer terug komen in zijn vacht.
  We zijn gestart met Effektri op aanraden van de Dierenarts.

 30. Wij hebben een goede ervaring met het gebruik van omega 3 voor de hond zijn vacht glanst en heeft minder schilfers op zijn huid hij gebruikt het nu 1.5 jaar

 31. Ik ben net begonnen, heb de indruk dat het werkt, ga nu aan de 2e fles beginnen om te kijken hoe het gaat.

 32. Alie Grotentraast

  Wij gebruiken Effiktri Omega3 paard nu ongeveer 1,5 jaar en zijn zeer tevreden. 2 jaar terug had ons paard een blessure. Om de spieren en gewrichten soepel te houden hebben we van de dierenarts een soort gelijk middel als effektri gekregen, alleen dat kon vlak voor een wedstrijd niet gebruikt worden (doping). Nu gebruiken we naar volle tevredenheid Effektri en ons paard presteerd uitstekend!!! Zowel in het springen, eventing als dressuuur. Wij kunnen dit middel zeker aanbevelen.

  Alie

 33. Ik ben ook super tevreden over de effektri omega 3. Ik geef het aan mijn 24 jarige paard waar ik nog 4 a 5 keer per week mee rijdt. Ze zit super in haar vel. Ben het sinds een paar dagen ook maar aan mijn jonge ruin gaan geven. Ben benieuwd wat het hem ook gaat bieden.

 34. Wij gebruiken effektri voor onze hond Esta ,wij zijn hier zeer tevreden over.
  Ze komt goed door de rui heen en heeft een mooie glans over haar vacht.
  Wij gaan hier zeker mee door!

 35. ik denk dat mijn jack russel tommy van 16.5 jaar er wel baat bij heeft. een half jaar geleden dacht ik dat hij niet lang meer zou leven, maar ik geef hem elke dag een beetje effekrie erbij door zijn eten en hij is er nog steeds.nu weer een nieuwe bestelling van 1 liter . toch weer wat goedkoper dan 500 cl.

 36. José van Dalfsen

  Effektri Omega 3 voor paarden = een Fantastisch product!
  Wij gebruiken het al een geruime tijd. De paarden zijn super fit, zitten mooi in het haar en luiken sneller te herstellen na de training of concours.
  Echte aanrader!!

 37. Wow, het pakket is vanmorgen al ontvangen, supersnel! Dank voor de uitstekende afhandeling!

  Ik ben overigens zeer te spreken over deze Omega 3 olie. Het werkt duidelijk véél beter dan de lijnzaad die ik de paarden tot nu toe gaf. Voordat ik de 5-liter kan bestelde, heb ik eerst een kleinere verpakking geprobeerd. Mijn oude friese dame glimt inmiddels als een spiegeltje en de laatste winterharen vlogen eraf. Ik ben erg benieuwd naar de resultaten op langere termijn, met name voor haar ouderdomsstijfheid; de voortekenen zijn in ieder geval goed!
  Fijn product en een aanrader!

 38. Annemarie Brouwer

  Onze hond Lo, een acht jarige bruine Labrador had veel last van zijn gewrichten en jeuk aan zijn huid. De dierenarts kon niet veel doen en na uitgebreid zoeken op internet kwam ik op Effektri. De gok gewaagd en het product Effektri Omega 3 besteld. Na twee weken zagen we al verbetering, en nu zes weken verder is hij veel speelser, krabt minder en loopt en rent weer als de beste. Echt een goed product.

 39. Op 01-04-2016 heb ik na telefonisch contact besloten om de Magnesium in combinatie met de Omega 3 olie aan mijn nog al hete / schrikkerige paard (Kennedy x Gribaldi) te gegeven waar ik Z2 met winstpunten mee rij. Eerlijk ik heb al eens eerder magnesium aan deze ruin gevoerd, maar in de korte tijd dat ik nu Effektri supplementen gebruik merk ik al meer verschil dan destijds. Vandaar ook eerst telefonisch contact gehad ivm dat ik toen wel verschil merkte maar te weinig. Op het moment dat ik besloot om Effektri te willen gaan proberen was ik mij echt radeloos met dit paard. Echt super leuk paard maar laatste maanden ging ik meer in de race stand door de bak dan dat er een verzamelde draf of galop uit kwam.
  Ik raakte ondertussen een beetje gedemotiveerd, terwijl ik echt gek op dit paard ben. Al binnen een week merkte ik al verschil, en nog steeds voel ik hem met de dag relaxder worden. Vorige week al weer de eerst stukken verzamelde galop met hem kunnen rijden, en wat ben ik blij dat hij nog steeds elke dag weer sprongen vooruit maakt ipv die stress en paniek. Hij vindt de Olie niet zo heel lekker maar dat komt van zelf.

  Echt een aanrader om het in combinatie te voeren bij hete/ sensibele/ schrikkerige paarden!

  Ik geef de olie ook aan een onze hond, een stafford x Pitbull. Ze vindt de olie echt heerlijk. Ze likt eerst de brokken af en als ze door heeft dat de olie in de brokken zit dan pas gaat ze de brokken opeten.

 40. Hierbij wil ik laten weten hoezeer ik tevreden ben over uw product EFFEKTRI.
  Onze hond Bobby zit prachtig in zijn vacht vanaf december, toen ben ik het gaan gebruiken.
  Hij had ook vaak darm problemen, dit is haast gereduceerd tot 0

  Ik raad het al mijn honden vrienden aan.
  In een woord geweldig

 41. Op advies van een vriendin Effektri gaan geven omdat de verhoudingen zo veel beter zijn dan bij de andere oliën die er op de markt zijn. En zeker voor mijn hoefbevangen pony is het extra belangrijk dat juist alle verhoudingen in haar voer op elkaar afgestemt zijn.
  Ze ziet er nu ook fantastisch glimmend uit en verharen begint ook lekker op gang te komen.
  Ik blijf dus in ieder geval Effektri toevoegen aan haar voer. De laatste tijd hadden wij ook het idee dat de al erg lange manen van mijn IJslander nu nog langer zijn geworden.

 42. Voor het eerst Effektri gebruikt voor mijn hond. Onze hond had veel last van jeuk onder de buik. De jeuk is veel minder geworden door het gebruik van Effektri. Zijn vacht is veel meer gaan glanzen. Dus nu weer opnieuw besteld.

 43. Onze hond heeft veel minder jeuk. Had problemen met haar weerstand. Gebruik nu de Olie ongeveer 3 maanden en je herkent haar niet meer terug. Ben zeer tevreden over dit product.

 44. Hierbij mijn mening; ik ben ongeveer een half jaar geleden begonnen met het gebruiken van de omega 3 olie voor paarden.
  Jullie stonden op de paard&lifestyle beurs in april dit jaar en daar maakte ik kennis met het product.
  Mijn paard had ik toen net gestart in M2 dressuur, hij had wat moeite met op gewicht blijven en spieren opbouwen.
  Met ongeveer 2 weken zag ik dat zijn vacht nog meer begon te glanzen. Na ongeveer een maand zag ik dat hij steeds meer bespiering kreeg, het werk steeds makkelijker op begon te pakken en er hierdoor ook meer plezier in kreeg. Dus ik ben supertevreden!
  Tijdens mijn laatste bestelling ook een fles omega 3 voor honden brsteld.
  Mijn ouders hebben een mechelse herder van 12 jaar oud, hij word wat stram en stijf en verhaarde afgelopen zomer slecht.
  Na ongeveer 2 weken kreeg hij meer glans op zijn vacht en kwamen de haren stedds beter los.
  Zowel mijn moeder als ik zijn heel erg tevreden over jullie producten, mijn paard Bentley en Boef de hond zijn er alleen maar beter van geworden.
  Dus ga zo door met jullie producten en ik plaats binnenkort weer een nieuwe bestelling bij jullie!

  Met vriendelijke groeten,
  Trudy Kraakman

  Ps. super dat de bestelling zo snel al afgeleverd wordt, mijn complimenten!

 45. Gebruik de grote fles voor onze 2 hondjes, doe er lekker lang mee! Onze jack russel verhaard veel en door gebruik van Effektri stukken mooier in zijn vacht! Ook voor zijn knie met nieuwe kruisband werkt het perfect, veel soepeler en hinkt minder.

 46. Ik zie meer resultaat dan bij andere olieen die ik gebruikt heb, met name aan de vacht van mijn hond, die glanst meer en ziet er gezonder uit.

 47. Effektri : de vacht van onze hond is met gebruik hiervan, glanzend ,aan het uiteinde geen pluis meer
  zij heeft nu duidelijk een rui moment. onze pluizenbol is veranderd in een met gezonde glanzende vacht.

 48. Net begonnen om omega3 olie en glucosamine te geven aan hond en paard, heb het idee dat ze beide wat soepeler worden, eerste indruk is goed, nu even afwachten wat het doet op langere termijn

 49. We zijn in augustus begonnen met Effektri Dog bij onze Drentse Patrijs en we merken duidelijk
  verschil in de kwaliteit van zijn huid. Zij had een schilferige huid die erg jeukte en zag er dof en ongezond uit. Dit is na 1 maand sterk verbeterd. Wij gaan door met het gebruik van Effektri Dog!

 50. Ook dit jaar is de hinder door zomereczeem minimaal dankzij het gebruik van Effektri.
  Heel fijn supplement.

 51. ik gebruik effektri dog, alleen ik weet niet zo goed of ik positief ben , voor de huid van onze akita helpt het niet echt hij heeft nog steeds huidontstekingen, voor zijn artrose kan het misschien wel helpen alleen gebruik ik hier ook glucomotion voor en dat helpt echt goed, en daarmee wil ik niet stoppen dus dan gebruik je hiervoor dubbel en weet je niet precies wat de effektri dan doet.
  zijn traanogen zijn wel minder erg maar ik weet niet of effektri hiervoor kan helpen.

 52. Super spul!
  We gebruiken dit al meer dan een jaar, maar willen niet meer zonder…
  Paarden zijn fitter en 1 van de paarden was altijd zuur na een zware training en had een paar dagen herstel nodig, maar sinds we effektri gebruiken gelukkig geen last meer van!
  Kan nog veel pluspunten opnoemen, maar als je het gaat gebruiken kom je er snel achter!!

 53. Ik gebruik nu een tijdje Effektri Omega3 voor mijn merrie. Ze ziet er super goed uit en beweegt sinds het gebruik beter! Ik wil niet meer zonder!

 54. Hans van den Bunt

  Afgelopen jaren moest ik mijn paard vanaf april tot oktober een vliegendeken aandoen vanwege de zomerexceem aan staart en manen.

  Sinds ik vorig najaar dagelijks Effektri Omega 3 geeft hoeft ze alleen nog maar een vliegendeken om als er erg veel vliegen op het land zijn en schuurt ze nauwelijks meer aan haar staart en manen.
  Ik blijf haar voortaan dagelijks door haar voer Effektri Omega 3 geven.

 55. Mijn oud duitse herder krijgt elke dag 10 ml effektri dog over haar voer en heeft een prachtige glanzende vacht en geen last meer van irritatie plekken. We zijn er zeer tevreden over!! Goed product!!

 56. Op de beurs in Hardenberg een pot glucosamine en omega 3 gekocht voor mijn 22 jarige merrie.
  Omega 3 bevalt mij super goed, eerdere olie’s die ik gebruikte werd mijn paard heel fel en schrikachtig van maar van de omega totaal niet, wat ik erg prettig vind.
  Glucosamine bevalt ook super, helemaal in combinatie met de omega 3, heb een fijn, fit en beheersbaar paard dat amper meer stijfe gewrichten toont.
  Sinds ik dit gebruik zit ze super in haar vacht, glanst en verhaart netjes op dit moment.

 57. Amber den Heyer

  Na een week Effektri geven voelde ik direct resultaat! Mijn paard ontspande meer, had minder last van spierpijn, begon een stuk losser en was meer gefocust in het werk! Met andere woorden.. hij voelde zichzelf lekker!

 58. Arnold Veldhoen

  Sinds een aantal maanden voeren wij Effektri bij aan de paarden, en we merken veel verschil in o.a. conditie en fitheid. Daarom kan ik jullie met trots vertellen dat Carlos DDH vanaf nu door het leven gaat als Effektri’s Carlos. Ik ben ontzettend blij met deze nieuwe samenwerking met Effektri.com!

 59. Mijn paard glimt als een spiegel en heeft energie voor 10. Haar hoeven groeien beter uit en de wondjes van na het ongeluk (schaaf en kleine sneetjes) zijn in anderhalve week tijd bijna allemaal genezen. Er zit er nog eentje op haar been. Er is niet een wondje geïnfecteerd geraakt en ik heb de indruk dat dit door de Effektri komt.

 60. Boy heeft zomereczeem sinds zijn derde. Moet sober gehouden worden. Heeft weinig nodig. Staat altijd buiten met schuilstal met onze andere pony. Deze heeft geen klachten.
  Als therapie heb ik verschillende dingen geprobeerd, o.a. eczeem deken, rolt hij kapot, bijt eraan, cortison injectie, 2x gehad ivm ernstige uiting, (angst bij mij voor hoefbevangenheid), verschillende smeersels.

  Na 2 maanden gebruik Effektri:
  -schuurt manen en staart niet, manenkam is mooi soepel
  -valt mij op dat hij soepeler beweegt en energieker is
  -blijft mooi op gewicht, had eerder de neiging om snel sloom te worden
  -glimmende vacht

 61. Via Arnold Veldhoen kregen wij ook de Effektri Omega3, we geven het nu enkele weken aan mijn paard en mijn zusjes pony maar ook elke dag een paar brokjes met een klein beetje omega3 aan onze Shetlander die nu 2 jaar is en heel moeilijk door haar vacht heen komt. Ze is nu bijna van haar veulen/winter haar af en glimt enorm, zo mooi om te zien, het werkt super!!”

 62. Martine Platvoet

  Mijn paard met zomereczeem loopt alleen overdag nog met een eczeem deken op en haar staart groeit weer mooi aan. De jeuk is een stuk minder, ik kan helaas nog niet zeggen dat het volledig weg is maar schuren doet ze eigenlijk niet.

  Wat het interessant maakt, ik heb nog een pony staan die haar staart schuurt. Deze maakt geen gebruik van Effektri, hierdoor heb ik een vergelijking.

 63. Ik heb effektri ruim een maand uitgeprobeerd bij mijn Z dressuurpaard. Dat paard wordt snel dik en traag. Ook lijkt hij snel vermoeid te raken als je hem veel traint.
  Ik heb altijd het gevoel gehad dat hij iets te kort kwam en heb dan ook allerlei suppelementen geprobeerd. Maar niks dat echt hielp.
  In de maand dat ik effektri gebruikte was het paard vrolijk, fit en werklustig. Ook werd hij, ondanks het jonge gras, niet echt dik. Hij was super te rijden, zonder dat hij heet werd.
  Om uit te testen of het daadwerkelijk door de effektri kwam ben ik een aantal weken gestopt met het geven van effektri. In die weken werd hij langzaam weer trager en leek hij weer sneller vermoeid te raken.
  Dus ik heb toch gauw weer effektri besteld.

 64. Sinds enkele maanden voeren wij Effektri aan een aantal paarden. Paarden die op verschillende niveau’s lopen. Oa Unique v Ferro zij loopt PSG. Wij hebben gemerkt dat het gebruik van Effektri een positieve werking heeft op de paarden en een goede ondersteuning bied bij de training.

  Effektri helpt oa voor gezonde en soepele spieren en gewrichten Snel herstel na training of wedstrijd . Glanzende vacht Ondersteunt bij het remmen van ontstekingsprocessen bij bv Artrose. Effektri is betaalbaar slechts 30 euro per fles.

Leave a reply

vijf × 3 =